Accesorii sanitare si decoratiuni ce-ti vor intregi spatiul

Accesoriile si decoratiunile sunt elemente cheie prin care puteti sa oferiti un plus de personalitate si valoare unei incaperi. Atunci cand accesoriile se integreaza armonios in design-ul camerei, acestea vor forma impreuna un tot unitar, un decor coerent. Apelati la CRISMIH si haideti sa vedeti cum putem face asta.Cum sa alegi accesoriile potrivite pentru baie?

Accesoriile pentru baie trebuie alese in functie de marimea si capacitatea incaperii, in acord cu tonul stilistic al acesteia. Dupa ce ati analizat aspectele legate de capacitate, axati-va asupra obiectelor necesare, cum ar fi robinetii, chiuveta, toaleta sau oglinda. Pentru a asigura un aspect placut al camerei, este esential sa tineti cont de concordanta dintre aceste elemente si decorul baii in ansamblu.

De asemenea, alegerea corpurilor de iluminat necesita o atentie deosebita, lumina din baie fiind esentiala si putand transforma radical imaginea camerei. Mai mult, puteti lua in considerare micile accesorii ce dau o personalitate aparte unei bai bine decorate si care pot fi cu adevarat de impact, precum: sapuniere, suportul de periute sau perdeaua de dus.


Cum alegem chiuveta si bateria pentru bucatarie?

Aspectele principale de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem chiuveta si bateria sunt calitatea, functionalitatea, si bineinteles design-ul acesteia.

La CRISMIH puteti alege chiuveta in functie de nevoile dumneavoastra. Alegeti dintr-o gama variata de modele, forme, materiale si culori, astfel ca aceasta sa se integreze perfect in decorul camerei.

Materialele cele mai utilizate pentru chiuveta sunt inoxul si compozitul. Este important sa se tina cont atat de caracteristicile acestor materiale, cat si de pastrarea armoniei si a stilului bucatariei.

 

Tipuri de chiuvete din gama noastra


 

Vreti sa dati un plus de stil spatiului dumneavoastra?


Daca ati terminat de construit si amenajat spatiul pe care vi l-ati dorit, pe langa obiecte sanitare, va asteptam si cu o gama variata de accesorii si decoratiuni pentru casa dumneavoastra.

Cataloage de produse din categoria Accesorii si decoratiuni

Catalog Cesarom

Catalog Cesarom

Catalog-Henkel

Catalog Henkel

Catalog-Holver

Catalog Holver

Catalog Kronospan

Catalog Kronospan