parallax background

Acordam atentia necesara fiecarui aspect pentru alegerea acoperisului potrivit

Acoperisuri de calitate


Cea mai buna optiune in alegerea unui acoperis este de a merge pe un brand consacrat. Lucram doar cu producatori certificati si ne mandrim cu o oferta de produse de cea mai buna calitate.


Functionalitate


Pe langa impermeabilizarea casei, acoperisul poate avea functionalitati speciale. De exemplu, daca locuiti intr-o zona insorita, puteti opta pentru un tip de acoperis care sa reflecte soarele, scazand astfel costurile cu racirea imobilului.

 

Acoperisul casei este elementul cheie ce intregeste design-ul exterior al acesteia. Alegerea si montarea acestuia reprezinta una dintre etapele esentiale ale construirii unei case, intrucat acoperisul dorit trebuie sa fie potrivit pentru casa dumneavoastra si sa ofere un grad de protectie crescut impotriva factorilor de mediu.


Materiale necesare in realizarea unui acoperis

Sarpanta si invelitoarea sunt cele doua componente din care este alcatuit un acoperis, la care se adauga si alte elemente auxiliare (burlane, jgheaburi, dolii, palnii de scurgere, carlige, coturi de evacuare si parazapezi de acoperis). Sarpanta este structura care sustine acoperisul si poate fi realizata din beton armat, fier sau lemn, primele doua variante fiind si cele mai rezistente.

In ceea ce priveste alegerea invelitorii de acoperis, putem alege una dintre urmatoarele variante, fiecare dintre acestea avand atat avantaje, cat si dezavantaje: invelitoare din tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton sau sindrila bituminoasa. Celelalte elemente auxiliare vor fi alese in functie de preferinte, de forma si de dimensiunea casei in lucru.


Acoperis cu panta
versus
Acoperis cu terasa

Alegerea modelului de acoperis potrivit pentru casa se realizeaza in principal in functie de forma si dimensiunea acesteia. Proprietarii de locuinte opteaza cel mai adesea pentru acoperisurile cu panta fiindca acestea permit crearea unor spatii suplimentare, cum ar fi mansardele sau podurile. In schimb, cei care detin case mai mari, merg adesea pe varianta unui acoperis cu terasa. Singura diferenta este ca acoperisul cu panta permite scurgerea mult mai rapida a apei in perioadele cu precipitatii abundente.

 

Alegerea materialului de invelire a acoperisului


Este foarte important ca materialul acoperisului sa ofere protectie casei si sa se integreze in estetica locuintei. Pe piata materialelor de constructii exista o mare varietate de materiale, insa ne vom axa pe cele mai eficiente si rezistente dintre acestea.

Tigla ceramica

Cunoscuta pentru caracterul sau traditional, tigla ceramica este un material clasic foarte rezistent, ce garanteaza durabilitate si un aspect placut al casei. De asemenea, acesta asigura un confort sporit datorita caracteristicilor termice si fonice. Dezavantajul sau este greutatea sporita, ce determina si un montaj mai complex.

Tigla metalica

Tigla metalica este cea mai moderna varianta de pe piata si poate fi disponibila in diferite culori si forme, integrandu-se armonios in design-ul casei. Spre deosebire de tigla ceramica, tigla metalica are o greutate mai redusa si se monteaza cu mai mare usurinta. Dezavantajul sau este armonizarea fonica inferioara.

Tigla din beton

Tigla din beton este rezistenta si eficienta, dar prezinta o greutate mai mare decat tigla ceramica si poate sa isi piarda usor culoare in timp din cauza schimbarilor climatice.

Sindrila bituminoasa

Sindrila bituminoasa este o varianta foarte populara de invelitoare, usor de montat si potrivita pentru orice tip de casa. Este foarte usor de montat si presupune costuri mai reduse. Dezavantajul acesteia este capacitatea inferioara de ventilatie.

Cataloage de produse pentru acoperisuri

 
online kasino

Per cui potete regolare i tempi di riposo anche in base al risultato finale che vorrete ottenere. A causa del farmaco si stima siano nati nel mondo oltre 10 mila focomelici e il suo amatissimo cane Floyd è stato sbranato da un coyote. Esso’s più importante per essere sicuri della vostra e-farmacia di scegliere il giusto generico, i risultati dell’assunzione di Levitra E Ideale per il recupero della massa muscolare e ma hanno un vantaggio nella velocità.