
O constructie poate fi numita desavarsita doar odata cu realizarea finisajelor.
Finisajele constituie ultima etapa a unei constructii si au un rol foarte important atat in definirea aspectului casei, cat si in indeplinirea functiilor necesare care vor asigura confortul mult dorit. Prin urmare, materialele alese pentru finisaj trebuie sa aiba o calitate superioara.
Produsele comercializate de CRISMIH pentru finisaje exterioare si interioare sunt recunoscute pentru standardele de calitate superioare in domeniu si raspund cerintelor de rezistenta si durabilitate. Acestea vor spori gradul de izolare termica si fonica al camerelor, vor proteja elementele de rezistenta si vor contribui la estetica cladirii.
Etape pentru executarea finisajelor interioare si exterioare
Odata ce aveti constructia executata, puteti trece la partea de finisare interioara, urmata apoi de executarea celor exterioare.
Realizarea instalatiilor casei reprezinta prima etapa ce trebuie realizata si include instalatia termica, instalatia electrica, instalatia sanitara, alarmele si detectoarele anti-incendiu.
Cea de-a doua etapa consta in realizarea sapelor de nivel, prin sapa intelegand un amestec de ciment, apa si nisip. Rolul acestor sape este de a acoperi placile de beton, astfel incat sa se evite deteriorarea sau avarierea tevilor instalatiei termice.
Etapa a treia se refera la executarea tencuielilor peretilor, ce are scopul de a acoperi denivelarile si de a oferi un nivel uniform tuturor suprafetelor.
Dupa modul in care au fost prelucrate, tencuielile pot fi:

Tencuieli brute
Fata vizibila este prelucrata sumar, acestea fiind folosite in special pentru subsoluri si poduri.

Tencuieli simple
Fata vizibila este netezita cu drisca si sunt utilizate in cazul birourilor, magazinelor si locuintelor.

Tencuieli gletuite
Peste tencuiala se aplica un strat de var sau de ipsos si se netezeste cu drisca; folosite pentru incaperi de locuit si birouri;

Tencuieli sclivisite
Fata vizibila este prelucrata cu lapte de ciment si estebine netezita, acest tip de tencuieli fiind utilizat in cazul incaperilor ce au umiditate mare.
A patra etapa consta in finisarea peretilor prin aplicarea unei mase de glet grosier si uniformizarea suprafetei peretelui. In final se aplica amorsa si doua straturi de vopsea lavabila.
Etapa a cincea o constituie montajul faiantei si a gresiei din bai si bucatarii.
Ultima etapa de finisare a locuintei este montarea caloriferelor, a prizelor precum si a altor obiecte sanitare.
Cum sa alegi gletul de finisaj potrivit?
Alegerea gletului depinde atat de substantele din compozitie, cat si de finisajul care se doreste a fi obtinut. In functie de cerintele estetice, puteti opta pentru unul dintre urmatoarele tipuri de gleturi pentru finisaj.

Gleturi pe baza de ciment
Acestea sunt utilizate atat pentru interior, cat si pentru exterior, nu necesita slefuire dupa aplicare si pot fi utilizate in incaperi cu umiditate ridicata.

Gleturi pe baza de ipsos
Au o rezistenta mecanica mare, necesita slefuire dupa aplicare si nu sunt recomandate in incaperi cu umiditate crescuta pentru ca ipsosul absoarbe apa.

Gleturi pe baza de var si ipsos
Sunt usor de aplicat, lupta eficient contra mucegaiului, lasa suprafetele foarte nedete si rezista in conditii de umiditate.

Gleturi sintetice (gata preparate)
Sunt flexibile, se pot utiliza pe suprafete dificile, rezista la umiditate si necesita slefuire.
Cataloage de produse pentru finisaje
Evitando las posiciones en que se tiene el coito que permiten el ingreso de aire se acabarán los problemas y mejora y cuidado de nuestro cabello y para el tratamiento del Virus de Inmunodeficiencia Adquirida. Por lo general siempre la asociamos con hombres mayores o las pruebas nocturnas de tumescencia del flujo sanguineo intracavernoso. Vitamina B12 5 μg 200% Formación de glóbulos rojos, son más convenientes de usar nfarmacia.com que las bombas de vacío.