parallax background
CRISMIH

Fundatii rezistente pentru constructii de success

De ce tip de fundatie am nevoie?


In functie de suprafata si de utilizarea ulterioara, se pot realiza mai multe tipuri de fundatii.


Tipuri de fundatii


· fundatie continua
· fundatie circulara
· fundatie placa
· fundatie izolata

CRISMIH

Pune bazele constructiilor durabile

Profesionistii stiu ca o constructie sigura si durabila, indiferent de destinatie si de forma, are nevoie de cateva elemente esentiale care sa asigure sustinerea acesteia si rezistenta in fata unor factori precum: schimbari climatice sau unde seismice. Toate aceste elemente formeaza structura de rezistenta ce va sustine constructia.

CRISMIH vine in intampinarea clientilor cu armaturi de o calitate superioara, ce pot asigura durabilitatea constructiilor. Aici vei gasi cele mai bune preturi la: fier beton, plase sudate metalice si etriere din fier beton.

Toate elementele fundatiei vor fi alese in functie de tipul de material dorit pentru constructie (beton simplu, beton armat sau zidarie de piatra), precum si de dimensiunile cladirii.

 

Materiale folosite la executarea fundatiilor


 

Care este rolul unei fundatii?


Fundatia este baza fiecarei constructii si reprezinta etapa cea mai importanta in structura de rezistenta a unei cladiri. Aceasta are rolul de a oferi stabilitate constructiei si a sustine intreaga greutate a imobilului. Realizarea corecta a unei constructii depinde in totalitate de calitatea executarii fundatiei. De aceea este important sa apelezi la specialisti in domeniu.

Fundatie continua

Pentru constructiile usoare, cum ar fi case sau garaje, se utilizeaza cel mai adesea fundatia continua, care conduce liniile de sarcina in subsol.

Fundatie circulara

In randul constructiilor usoare, un alt tip de fundatie foarte popular si care se preteaza este fundatia de tip circular.

Fundatie placa

Acest tip de fundatie este unul dintre cele mai intalnite tipuri in randul constructiilor civile, dar este folosit cu succes si in randul celor industriale.

Fundatie izolata

In realizarea unor stalpi pentru gard, o solutie recomandata este realizarea unei fundatii izolate, formata din mai multe fundatii mici, ce suporta sarcini punctuale.

Cataloage de produse pentru fundatii