Solutii pentru pardoseli

Iti doresti o pardoseala calduroasa, trainica si ecologica?

CRISMIH are solutia potrivita pentru tine!Pardoseala este termenul folosit in mod general pentru acoperirea planseului unui imobil. Acest termen descrie o suprafata finisata, care poate fi parcursa usor, realizata din diferite materiale.

Pardoselile sunt realizate cel mai adesea din parchet, gresie, vinil, mocheta sau diferite tipuri de roca.
Pardoseala este un element definitoriu pentru valoarea unei cladiri prin impactul vizual pe care il ofera. Asadar, o pardoseala de calitate trebuie sa fie in primul rand durabila. Cu toate acestea, atunci cand analizam varietatea oferita de piata, alegerea unei pardoseli potrivite pentru proiectul dvs. poate fi dificila indiferent de materialul din care este realizata.

In functie de nevoile dumneavoastra, exista o gama extrem de variata si potrivita oricarui buget si stil de viata, printre care: parchet laminat, diferite tipuri de gresie, pavaj si altele. Toate acestea pot fi gasite in magazinele locale CRISMIH sau pot fi comandate prin intermediul nostru direct de la producatori.


Care sunt avantajele unei pardoseli de lemn?


Datorita durabilitatii, caldurii si a elegantei pe care o emana, pardoseana din lemn continua sa fie alegerea preferata pentru multi dintre clientii nostri. Fie ca vorbim despre o pardoseala din lemn masiv sau din lemn stratificat, aceasta va asigura confortul incaperii dumneavoastra, oferindu-i un plus de valoare.

Variatiile de culoare confera un finisaj unic care reflecta individualitatea si originalitatea, iar natura luminoasa va insenina orice spatiu. Dintre lemnele de foioase, stejarul ramane cea mai populara alegere, dar cu siguranta merita luate in considerare si alte variante, precum ciresul si speciile australiene: Jarrah, Blackbutt sau Stejarul Tasmania. Podelele din lemn vin intr-o varietate de stiluri, cum ar fi scandura, parchetul si placile pre-finisate pe care le puteti instala.

Parchetul laminat este una dintre cele mai populare optiuni de pardoseala. Acesta este mai usor de instalat decat parchetul din lemn masiv si este mai putin costisitor. In plus, ofera posibilitati nenumarate de design si este rezistent la zgarieturi.

 
 

De ce sa aleg o pardoseala din gresie portelanata?


 

Placile ceramice portelanate au devenit o solutie din ce in ce mai utilizata pentru acoperirea pardoselilor. Acestea pot fi amplasate atat in interiorul locuintei, cat si in exterior, pliindu-se pe orice decor existent.
Datorita proprietatilor tehnice deosebite, gresia portelanata are o rezistenta mai mare la socurile mecanice, fiind asadar solutia ideala pentru placarea podelelor.

 

Cum alegem sapa pentru o pardoseala perfecta?

 

Sapa reprezinta un amestesc de nisip, pietris, apa si ciment (numit mortar) ce se toarna peste stratul suport. Acesta are rolul de a aduce suprafata la un anumit nivel, lasand-o fara denivelari, si a imbunatati eficienta energetica a sistemului de incalzire din pardoseala.

Sapele pot fi din anhidrit sau din ciment si asigura o suprafata perfect plana si un efect de autonivelare. Sapele pe baza de anhidrit sunt ideale pentru suprafete mari, intrucat transfera mai eficient caldura. Pe de alta parte, sapele din ciment sunt la fel de utilizate, avand avantaje importante precum: uscarea rapida si rezistenta mare la umiditate si temperaturi crescute.

 

De ce CRISMIH este alegerea potrivita pentru pardoseala dvs.?


  • garantam siguranta si calitatea inalta a produselor
  • la noi veti gasi pardoseala potrivita pentru orice tip de incapere
  • va puteti bucura de o gama larga de produse din care sa alegeti
  • pardoselile pe care CRISMIH le comercializeaza sunt usor de curatat si sustenabile
  • va stam la dispozitie si va puteti baza oricand pe noi

 

Cataloage de produse pentru pardoseala

Catalog-Austrotherm

Catalog Austrotherm

Catalog Baumit

Catalog Baumit

Catalog-Brikston

Catalog Brikston

Catalog Cesarom

Catalog Cesarom

Catalog-Deko-Professional

Catalog Deko Professional

Catalog-Henkel

Catalog Henkel

Catalog-Holver

Catalog Holver

Catalog Isomat

Catalog Isomat

Catalog-Knauf-Insulation

Catalog Knauf Insulation

Catalog-Kober

Catalog Kober

Catalog Kronospan

Catalog Kronospan

Catalog-Mapei

Catalog Mapei

Catalog-Portadoors

Catalog Portadoors

Catalog Sika

Catalog Sika

Catalog-Siniat

Catalog Siniat

Catalog Soceram

Catalog Soceram

Cover-catalog-Weber

Catalog Weber

Catalog-Ytong

Catalog YTONG

Cette condition Viagra 100mg online kopen zonder voorschrift est assez explicite, éclaircit tous les types de taches pigmentaires et ce qui permet les rapports sexuels. De plus, les épinards contiennent une bonne quantité de magnésium ou Tadalafil pilule est fait pour aider les hommes impuissants pour qu’ils restent en bonne santé toujours.