Partenerul de încredere al proiectelor tale

CRISMIH aduce împreună oameni, produse și tehnologie de talie mondială pentru a vă ajuta să vă duceți cele mai ambițioase proiecte la bun sfarșit, economisindu-vă timp și bani.

Suntem lideri în producerea de betoane și distribuirea materialelor de construcții în zona de nord-est, activând pe piața materialelor de construcții civile și industriale din România încă din anul 2002.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi produse de înaltă calitate, caracterizate prin durabilitate, răspunzând astfel nevoilor pieței în care activăm.

Drept urmare, CRISMIH îți dezvoltă în mod continuu portofoliul de parteneri, investește în tehnologiile de producție pentru betoane și își întărește constant echipa cu care să vă depășească așteptările.

Productivitate ridicată

În prezent, firma oferă clienților betoane de calitate, realizate cu ajutorul unor tehnologii de ultimă oră, cu ajutorul cărora atinge performanțe superioare privind nivelul de productivitate, calitate oferită, precum și respectarea normelor de mediu, sănătate și securitate în muncă.

lazy

Valorile noastre

Calitate

Echipa CRISMIH este pregătită să îți livreze produse și servicii de cea mai înaltă calitate, pe măsura așteptărilor tale.

Atenție

Atenție deosebită acordată resurselor umane. Investim în creșterea noastră ca oameni și ca organizație.

Profesionalism

Avem o echipă foarte bine pregătită în ceea ce privește cunoștințele tehnice deținute. Cunoștințele ne fac valoroși.

Integritate

Îndeplinim angajamentele făcute față de clienții noștri. Acționăm în mod corect și transparent. Tratăm clienții cu seriozitate.

Orientare către client

Eforturile echipei CRISMIH sunt orientate către satisfacerea nevoilor clienților, ținând cont de cerințele și așteptarile acestora.

Pragmatism

Valorile și principiile pe care ne ghidăm ne-au ajutat să ajungem în topul alegerilor clienților și ne-au clădit succesul pe care îl avem.

lazy

De ce să apelezi la CRISMIH?

1.

Suntem adepții celor mai ridicate standarde de etică și integritate

2.

Asigurăm calitatea superioară a lucrărilor

3.

Executăm lucrările în conformitate cu normele legale în vigoare

4.

Protejăm mediul înconjurător ți utilizăm rațional resursele naturale