Stațiile de betoane Crismih

CRISMIH este o întreprindere cu experiență în domeniul construcțiilor și a comercializării materialelor de construcții care a luat ființă în anul 2002. De peste 7 ani, firma și-a extins activitatea în domeniu pentru a produce, folosind tehnologie de ultimă oră, beton de cea mai înaltă calitate.

Managementul întreprinderii este orientat în mod permanent spre satisfacerea cerințelor pieții și a solicitărilor clienților.

Așadar, CRISMIH pune la dispoziție soluții eficiente în domeniul construcțiilor și a preparării betonului și se asigură că acestea sunt în conformitate cu standardele naționale și internaționale în vigoare. Toate normele de siguranță sunt respectate, precum și cerințele de urbanism și de protejare a mediului înconjurător.

Inaugurarea stațiilor de betoane

În anul 2013 am inaugurat o stație de betoane de ultima ora pentru acel moment, dar cum dezvoltarea continuă face parte din ideologia noastră de lucru, nu ne-am oprit aici. Astfel că o nouă stație de betoane a fost inaugurată în 2019 pentru a oferi clienților noștri beton de cea mai bună calitate.

În prezent, firma oferă clienților betoane realizate cu ajutorul unor tehnologii de ultima ora, prin intermediul cărora atinge performanțe superioare privind nivelul de productivitate, calitatea oferită, precum și respectarea normelor de mediu, sănătate și securitate în muncă.

Stația de beton CRISMIH se diferențiază prin fiabilitate și prin capacitate de producție mărită. Această utilizează doar materiale corespunzătoare și aplică soluții tehnice eficiente, rezultând în cele din urmă un produs finit la standarde europene.

Personalul stației de betoane este format din muncitori specializați, cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor. Experiență personalului în producție ne oferă posibilitatea de a lucra în flux continuu, atât pentru producția și livrarea de beton proaspăt pe piață județului Vaslui, cât și pentru execuția altor lucrări conexe. Dotările și specialiștii cu vechime în acest domeniu, prin competență și seriozitatea lor și prin calitatea serviciilor prestate au contribuit la renumele societății în domeniul construcțiilor.

lazy

Cum ajungi la statiile noastre de betoane?

Stația de betoane Simila

Stația de betoane Huși

Formular de contact

Vezi politica de confidențialitate

Imagine CAPTCHA

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.